Gå til sideindhold

Fotografi

Dette hold er for dig, som gerne vil tage billeder og lære at bruge dit kamera kreativt!

Du kommer til at fotografere en hel masse, og du vil både blive teknisk bedre til at bruge kameraet, men også kreativt udvikle dig og din helt egen måde at tage billeder på. Sammen skal vi kigge på dine og hinandens billeder og snakke om, hvad der gør et billede godt og interessant og hvordan vi skaber spændende historier med dem. Uanset hvilket niveau du er på, er der plads til dig på dette hold. 

Man behøver ikke at have et stort kamera for at deltage på holdet. Et lommekamera eller et godt smartphonekamera er nok. Det er ikke kameraet, der laver billedet – det er fotografen!

Vi skal ud og fotografere sammen, men du kommer også til at fotografere på egen hånd fra uge til uge. Gennem fotografering, udvælgelse og sammensætning af billeder skal vi udvikle din kreativitet. Vi skal også se på forskellige former for præsentation som udstillinger, bøger og sociale medier. Forløbet slutter med en fælles udstilling på Ungdomsskolen for de andre elever, venner, forældre og andre interesserede.

Underviser er Mads Holm, professionel fotograf uddannet fra International Center of Photography i New York og med kandidatgrad i fotografi fra det kongelige kunstakademi i Haag i Holland. Mads fotograferer selv alt fra portrætter til blomster, byer, vandfald til demonstrationer og militærtræning. 

Link til undervisers hjemmeside: www.madsholm.com

 

Fotografi
Info
#82
Ons. 16:30-18:30
Startdato
21.09.2022
Slutdato
22.03.2023
Undervisningsgange
22 gange
Aldersgruppe
13-17 år
Klassetrin
Fra og med 7. kl.
Maks. elever
16
Tilmelding fra
05.08.2022
Venteliste til
01.01.2023
Tilmeldingsstatus
Åbent for tilmelding

Mødetider
Vis
Tilføj til kalender Tilføj til kalender

Undervisere
- Mads Holm
Placering

Frederiksberg Ungdomsskole
placeholder placeholder
Sønderjyllands alle 4
2000 Frederiksberg
Tilmeld dig eller via


Senest opdateret 21.09.2022 11:04 af JENS
Apricore logo