Paris på cykel

Mere information

Sommerferien 2021

Paris på cykel sommeren 2021

2021 bliver et stort cykelår i Danmark. Verdens største etapeløb Tour de France, har valgt København som Tour-startby. Cykelfeberen vil uden tvivl ramme landet i hidtil uhørt grad, hvilket naturligvis også gælder Ungdomsskolen. Grundet Coronaen måtte vi flytte sommerens ”Paris på cykel 2020” tur til 2021. Dette har åbnet op for nogle få pladser til de hurtige.

Så tag udfordringen op og kør på racercykel til Paris i sommerferien 2021. Alle kan være med, men det kræver man er villig til at yde en målrettet indsats i træningen, samt de 15 dage turen varer – vi cykler i 12 dage og slutter af med 2 dage i Paris. Der vil være en hviledag halvvejs. Vi cykler ca. 120 kilometer om dagen.

Dette er en tur, som byder på masser af spændende oplevelser, og store udfordringer. Selve turen går over Lolland, 4 dage gennem Tyskland, 2 dage i Holland, samt 3 dage i Belgien (her har vi mulighed for at køre Le Mur i byen Hue, der er kendt fra cykelløbet Fleche Wallone), de resterende dage går turen gennem Frankrig til vores endelige destination i Paris. Inden da skal vi over Ardennerbjergene, som byder på 1500 højdemeter på en enkelt dag. Undervejs vil der være en dobbeltovernatning på Campingplads med badeland.

Vi cykler på Ungdomsskolens racercykler som et stort hold og overnatter på campingpladser, hvor det vil variere mellem hytter og teltovernatning. Vi cykler uden oppakning, der bliver transporteret i følgebil. 

Tilmelding til holdet åbner mandag d. 17. august kl. 18.00

Tid:  27.06. – 11.07.21

Pris: 6000,- inkl. kost, logi og hjemtransport.

Beløbet betales i 3 rater. Betalingskort indtastes ved tilmelding, og 1. rate trækkes efter informationsmøde såfremt du stadig ønsker at deltage.

Tilmelding er først bindende efter informationsmøde.

Informationsmøde afholdes onsdag d. 09. sept. kl. 17.00

 

Holdet er fyldt op
Praktiske oplysninger
Underviser
Holdstart onsdag 21. okt 2020 kl. 16:30
Ledige pladser Holdet og ventelisten er fyldt op
Pris Det koster i alt DKK 6000 at deltage. Det fulde beløb for deltagelse skal betales nu. Beløbet hæves dog først når ungdomsskolen godkender din tilmelding.
Andre muligheder Paris på cykel
Hvornår?

Næste gang onsdag 28. apr kl. 16:30-18:30

Se hele lektionsplanen her

Hvor?

Ungdomsskolen