Paris på cykel

Tilmelding starter
fr. 13. aug. kl. 16:00

Mere information

Sommerferien 2022

Paris på cykel 2022 - Tilmelding åbner fredag d. 13. august kl. 16

2022 bliver et stort cykelår i Danmark. Verdens største etapeløb Tour de France, har valgt København som Tour-startby. Cykelfeberen vil uden tvivl ramme landet i hidtil uhørt grad, hvilket naturligvis også gælder Ungdomsskolen. Grundet Coronaen måtte vi flytte sommerens ”Paris på cykel 2021” tur til 2022. Dette har åbnet op for nogle få pladser til de hurtige. 

Så tag udfordringen op og kør på racercykel til Paris i sommerferien 2022. Alle kan være med, men det kræver man er villig til at yde en målrettet indsats i træningen, samt de 15 dage turen varer – vi cykler i 12 dage og slutter af med 2 dage i Paris. Der vil være en hviledag halvvejs, hvor vi slapper af på en på Campingplads med badeland. Vi cykler ca. 120 kilometer om dagen. 

Dette er en tur, som byder på masser af spændende oplevelser, og store udfordringer. Selve turen går over Lolland, 4 dage gennem Tyskland, 2 dage i Holland, samt 3 dage i Belgien. De resterende dage går turen gennem Frankrig, hvor vi inden slut destinationen, Paris, skal passere Ardennerbjergene.  

Vi cykler på Ungdomsskolens racercykler som et stort hold og overnatter på forskellige faconer: høloft, husbåd, kirke, campingpladser, vandrehjem og et slot. Vi cykler uden oppakning, da denne bliver transporteret i følgebil.   

Tid:  26.06. – 10.07.21 

Pris: 6000,- inkl. kost, logi og hjemtransport 

Der afholdes informationsmøde på Ungdomsskolen for tilmeldte, folk på venteliste og interesserede onsdag d. 25. september kl. 17.00. Tilmelding er først bindende efter infomøde. Det vil sige, at vi først trækker dit depositum efter infomøde. 

Praktiske oplysninger
Underviser
Ledige pladser Holdet er endnu ikke åben for tilmelding.
Pris Det er gratis at deltage
Andre muligheder Paris på cykel

Hvor?

Ungdomsskolen