Dokumenter - læs mere om os

 

Vores nye katalog: 

I det kommende skoleår 21/22 er vi på Ungdomsskolen atter klar til at forkæle jer med en masse fede aktiviteter. I kan læse meget mer om det i vores katalog - Ungdomsskoleprogram 2021.pdf

Med mindre andet er angivet i kataloget, har holdene opstart i uge 38. MTB, Kajak, Team outdoor og fiskeri starter i uge 34.

Vi glæder os til at se jer alle sammen i vores nye lokaler på Sønderjyllands Allé 4 :-)

 

Hvidbog 2020:

I vores Hvidbog kan du læse yderligere om Ungdomsskolen - vores visioner og arbejdsområder. Læs yderligere på følgende link: Hvidbog

 

Fototilladelse:

På Frederiksberg Ungdomsskole, vil gerne vise video og fotos af vores aktiviteter på skolens hjemmeside, samt i tryksager der vedrører undervisningen på Ungdomsskolen. I den forbindelse vil vi gerne have mulighed for at anvende video og fotos af eleverne, enten som sammenklippede film, portrætter, plakater, gruppebilleder eller som situationsbilleder.
Ifølge loven om offentlige registre er det imidlertid kun tilladt at offentliggøre elevfotos/videoer, når forældrene har givet deres skriftlige tilladelse. Elever over 15 år kan dog selv give skriftlig tilladelse.

Derfor har vi følgende samtykkeerklæring til underskrivning: Fototilladelse